Schneider Aventinus

Imprimare PDF

Schneider TAP6 Flasche und Glasmare

Schneider TAP 6 Unser Aventinus

Aventinus, cel mai vechi doppelbock cu fermentare la suprafaţă din lume, a fost creat în 1907 la Weisses Bräuhaus din München.

Această bere nefiltrată combină bogăţia unui doppelbock veritabil cu catifelarea şi complexitatea fascinantă a unei beri de grâu germane rafinate.

Se savurează la o temperatură cuprinsă între 8-12ºC cu Gorgonzola, vânat, friptură de porc, raţă sau vită.

Aceasta este o bere nepasteurizată care, asemeni unei șampanii, continuă să fermenteze o perioadă specifică şi la sticlă. Acestă bere se poate învechi.

Conţinut de alcool 8,2 % vol., EP 18,5 %

Alte beri speciale...

Recomandarea Bucătarului

Paneuri picante de pui cu cartofi pai
Fleica Hanul cu noroc
Bulz taranesc
Sarmale cu mamaliguta si afumatura
Costita de porc caramelizata
Ciolan afumat de porc
Rasol de porc la cuptor
Rasol de vita cu legume
Tocana de unghii de porc
Paneuri picante de pui cu cartofi pai
Fleică Hanul cu noroc
Bulz țărănesc
Sarmale cu mămăliguță și afumătură
Costiță de porc caramelizată
Ciolan afumat de porc
Rasol de porc la cuptor
Rasol de vită cu legume
Tocană de unghii de porc
Pleșcăviță

Acum "doar" 50 de feluri de beri

Heineken halbă, Ciuc halbă, Ciuc nefiltrată halbă, Silva neagră halbă, Heineken, Ciuc, Silva neagra, Gosser, Zipfer original, Zipfer lemon, Edelweiss, Schlossgold  fara alcool,  Desperados, Birra Moretti, Birra Moretti fara alcool, Krusovice blonda, Krusovice bruna, Becks,Becks lemon, Stella artois, Stella fara alcool, Bergenbier, Pilsner urquell, Grolsch swingtop, Paulanner nefiltrata, Corona, Hoergarden white, Leffe bruna, Leffe blonda, Amstel, Guinness, Sol, Staropramen, Stiegl Goldbrau, Hutthurmer Premium Pils, Engel Keller-Pils, Engel Aloisius, Hutthurmer Tradition-Dunkel, TAP 4 mein Grunes, TAP 6 Unser Aventinus, Aventinus Vintage, Bavaria, Bernard Celebration, Bernard Neagra, Budweiser, Oxford Gold

Meniul acestei luni

01 feb:Ciorba de varza acra

Snitel de porc cu cartofi piure si salata de sfecla

02 feb :Ciorba a la grec

Ciolan de porc cu varza rosia calita